2020-04-14 19:03:05• hírek • Szatmár.ro, zf.ro

Az optimista jóslat szerint kora ősszel indulhat be a nemzetközi turizmus

Sokan az állasukat, megélhetésüket féltik, tehát eszükbe sem jut az idei nyaralás tervezése, mások pedig éppen a turizmus újraindulásától remélnek újra munkahelyet, megélhetést. És ott vannak azok is, akiknek pénzük is és vágyuk is van arra, hogy idén nyaralni menjenek…
 

A Ziarul Financiar gazdasági lap szerint a koronavírus-járvány miatt az idei nyaralások túlnyomó részét lemondták az utazók, de sokan teszik fel a kérdést: mikor lehet újra utazni, nyaralni?
 

A brit express.co.uk cikke szerint a lakásba bezárkózva így is sokan keresik a következő utazási célpontot. Az optimista jóslat Nagy Britannia legnagyobb utazásszervezőjétől, a TUI Traveltől érkezik: Mark Hall igazgató szerint az első nyaralók kora ősszel indulnak majd útnak. „Azt tudjuk, hogy az emberek nagyon akarnak utazni, ezért az őszi-téli vakációzások esetében rekord-eladásokra készülünk” – mondja.
 

A Skyscanner repülőjegy-vásárlásra specializálódott platform viszont 5 ezer látogató körében végzett felmérést, és innen jön a kevésbé rózsás kilátás: az utazók szerint leghamarabb legalább hat hónapon belül indulhat be újra a nemzetközi turizmus.   

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: